Jou start naar je rijbewijs

Meld je aan via ons contact formulier. Een van onze instructeurs neemt telefonisch contact met je op, om een afspraak te maken bij een van de instructeurs voor een kennis makings gesprek.

Tijdens je eerste les word alles uitgelegd hoe je de auto moet bedienen.

Na de uitleg neem je zelf achter het stuur plaats en vanaf dan is de auto geheel voor je zelf. Met onze unieke lesmethode en hulpmiddelen voor jouw  rijlessen , stomen we je zo snel en effectief mogelijk klaar voor het halen van je rijbewijs. 

Na je 1e rijles is het raadzaam zo snel mogelijk je theorie te behalen. Dit is slim omdat de doorlooptijden van het CBR erg wisselen, dus hoe eerder je theorie hoe sneller je, je rijbewijs op zak heb. Je theorie halen kan doormiddel van een theorie avond op de rijschool of zelf leren via https://vksmeurs.3dtheorie.nl/

Wij rijden in blokken van 2 uur. in deze blokken is het doel dat je je straks ook zelfstandig kan rijden buiten alkmaar denk hier bij aan  een rondje binnenstad Amsterdam, Den helder, Schiphol, Haarlem, Zaandam etc.

Wil je tijdens je rijles zelf ergens naar toe rijden geef dit even door aan je instructeur.

Theorie binnen? Dan  vraagt je rij instucteur je praktijk examen aan. Ben je nog onder de 18 vraag dan meteen je 2todrive pas aan via http://2todrive.nl zodat als je je examen gehaald heb,  je meteen met een van je begeleiders achter het stuur kan kruipen!

De dag van je examen  rij je nog een uurtje vooraf met je instructeur voor je naar het CBR gaat zodat je de laatste puntjes op de i kan zetten