Over Ons

Leuk dat je de moeite hebt genomen om onze site te bekijken. In April 1992 stapte de eerste leerling bij ons in de auto, toen nog in Alkmaar. Na daar naam te hebben gemaakt zijn we in 2005 verhuist naar Zuid-Scharwoude. Nu zoveel jaren later kunnen we stellen dat Verkeersschool v Meurs een begrip is geworden in de HAL gemeentes en daar buiten.

 

Het werk gebied is voor ons is natuurlijk Langedijk, en alles wat tussen Schagen en Alkmaar zit. Je rijbewijs halen in eigen tempo, dat kan al vanaf 10 dagen. Rijden doen we in een BMW X2, BMW 320D . Naast het rijden in het examengebied van Alkmaar vinden wij het ook belangrijk om ver daarbuiten te rijden, zo gaan we naar Haarlem, Amsterdam(Schiphol) Den Helder, enz., enz. En als je zelf zoiets heb van ik zou daar of daar wel eens heen willen en dat past in de tijd is ook dat mogelijk.

 

Lestijden:  van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur  tot 21.00 uur, zaterdag als het nodig is alleen in de ochtend.

 

Via deze site hopen we je voldoende op de hoogte te brengen van onze activiteitenWe hopen je spoedig te mogen begroeten voor een eerste kennismaking gesprek alwaar we nog veel meer kunnen vertellen over onze activiteiten Neem dan gerust één of beide ouders mee dan weten zij ook bij wie en met wie ze te maken heeft.

Telefonisch kun je ons van maandag tot vrijdag bereiken van 10 uur  tot 22.00 uur, en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Veel plezier met het lezen van verdere info